Groepsreis Cambodja

Cambodja is sereen, mysterieus en fascinerend en bovendien nog niet ontdekt door het massatoerisme waardoor het extra charme heeft. Geniet van de schitterende natuur, de innemende bevolking (waardoor je je overal welkom voelt), prachtige Aziatische bouwwerken en de Frans Koloniale invloeden. Kortom, in Cambodja kom je ogen tekort!

Angkor

Groepsreis CambodjaHét hoogtepunt van een groepsreis Cambodja is een bezoek aan het wereldberoemde tempelcomplex Angkor Wat. Voor een bezoek aan Angkor heb je aan 1 dag niet genoeg. Het tempelcomplex is gigantisch groot en daarom besteden de meeste groepsreizen 2 of 3 dagen aan Angkor.

Bekijk nu de beste Cambodja vakantie aanbiedingen

In de hoofdstad Phnom Penh breng je zeker een bezoek aan de (letterlijk) schitterende Zilveren Pagode ofwel de Wat Preah Keo tempel (de tempel van de smaragden Boeddha). In de stad bewonder je ook de fraaie stedelijk bouwstijl uit de Frans koloniale tijd en breng je een bezoek aan het Tuol Sleng Genocide museum. Een uitstapje naar de indrukwekkende Killing Fields mag natuurlijk ook niet ontbreken.

Water

leuke Groepsreis Cambodja Cambodja is een land vol water. De Mekong rivier is de levensader van het land en het Tonle Sapmeer loopt tijdens de moessonregens helemaal vol door het overtollig water uit de rivier en wordt dan enorm groot. Het meer maakt van de meest groepsreizen ook deel uit; ontmoet er de bewoners van de drijvende dorpen die er leven van de visvangst en kleurige ceremoniën houden.  De omgeving is prachtig groen en je kunt er boottochtjes over het meer maken.

De meeste groepsreizen eindigen in de mooie badplaats Sihanoukville. Er zijn prachtige stranden en diverse mogelijkheden voor duiktochten.

Het grote voordeel van een groepsreis is dat je nooit alleen bent en alles voor je georganiseerd is. Je kunt je dus volledig richten op genieten van je vakantie en alle indrukken op je in laten werken. Er zijn diverse reisorganisaties die groepsreizen naar Cambodja organiseren.